Početna sudski tumači i prevoditelji

 kvacica2 Sudski tumači i prevoditelji za sve europske jezike

kvacica2 Brzi i kvalitetni prijevodi

kvacica2 Besplatna procjena troškova prevođenja

kvacica2 Povoljne cijene 

 globe_flags2

Naša glavna djelatnost je pružanje usluga prevođenja svih europskih jezika s ovjerom ili bez sudskog tumača.

Naše dugogodišnje iskustvo u ovoj djelatnosti garancija je kvalitete za naše naručitelje. Poštivanje rokova kao i svih ostalih dogovora i klauzula naših naručitelja temelj su uspostave i održavanja trajne i uspješne suradnje bilo da se radi o individualnoj fizičkoj osobi kojoj je potreban prijevod neke isprave ili o malom, srednjem ili velikom poduzeću.

Lingo je ovdje zbog Vas i ukoliko su vam potrebne bilo kakve informacije u svezi vaše potrebe za prevođenjem svih vrsta tekstova ili usmenog konsekutivnog/simultanog prevođenja slobodno nas kontaktirajte jer mi znamo know-how i to znanje rado ćemo podijeliti sa vama.

Naša misija je uz kontinuirani rast postati vodeći pružatelj prevoditeljskih usluga i svih vrsta usluga sudskih tumača i prevoditelja za sve europske jezike u Republici Hrvatskoj i uspješno pružati te usluge uz ispunjavanje svih zahtijeva i očekivanja naš je glavni zadatak. Vlastitim razvojnim snagama, dosadašnjim iskustvom i znanjem te primjenom novih tehnologija jamčimo najviše standarde.

Lingo tim čine ljudi koji svojim znanjem, iskustvom i energijom ostvaruju viziju uspješnog rasta našeg obrta i pritom nastojimo biti tvrtka za koju naši suradnici žele raditi, u kojoj su naši suradnici zadovoljni, a poslovni partneri dobivaju svu potrebnu pomoć pri realizaciji svojih projekata.